پارتیشن

نصب پارتیشن اداری برای ایجاد محیطی مناسب

امروزه در اکثر ساختمان‌های اداری از این محصول برای جداسازی محیط استفاده می‌شود.
این محصول به دلیل انعطاف‌پذیری بالایی که دارد می‌تواند برای پیکره‌بندی مجدد ساختار دفاتر مورداستفاده قرار گیرد و دکوراسیون شمارا تغییر دهد و فضای موردنیاز شمارا سازمان‌دهی کند.

جزئیات نصب پارتیشن اداری و زمان بندی آن

پارتیشن های اداری از متریال های گوناگونی تشکیل شده اند که می توانیم به ترکیب تمام اداری , شیشه , ام دی اف , پرده کرکره و . اشاره ای داشته باشیم . در طراحی و نصب پارتیشن اداری باید تمامی جوانب را در نظر داشته باشیم به این صورت که پارتیشن ها را معمولا در مکانی مسطح , صاف و بدون شیب باید نصب کرد زیرا پارتیشن ها تنها می توانند بر روی محیطی نصب گردند که تراز ابعاد آن ها ۱ – ۲ سانتی متر باشد . از مهمترین مزیت های این نوع محصولات که سبب شده طرفداران زیادی را در بین مسئولان و مدیران به دست بیاورد قابلیت جابه جایی آن ها است . که به راحتی در صورت تغییر مکان یا تغییر دکوراسیون می توان آن ها را جابه جا کرد .

مراحل نصب پارتیشن اداری ام دی اف

از ابزارهای مورد نیاز در نصب پارتیشن اداری ام دی اف می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • جعبه ابزار کامل نصب ام دی اف
  •  دستگاه پمپ باد
  • دلر برقی
  • دلر هیلتی
  • دستگاه تیلو پنچ اسمایپ
  •  دلر شارژی
  •  عمود بر

برای نصب پارتیشن اداری ام دی اف ابتدا بایستی تمام قیدها و تیرک و پنل ها را از هم جدا کرده و قیدها را به کمک دلر شارژی و دستگاه اسکایپ به تیرک ها متصل کنیم تا بدین صورت بتوانیم اسکلت پارتیشن خود را طراحی و تولید کنیم. بعد از آن مرحله نصب درب را اجرا می کنیم که در صورت نیاز بتوانیم به راحتی آن را تنظیم و جابه جا کنیم. سپس ام دی اف های از قبل برش داده شده را در محل خود گذاشته و با استفاده از پیچ های سرمته ای آن را محکم می کنیم. توجه داشته باشید که دقت عمل و ظرافت فردی که این نصب را انجام می دهد بسیار حائز اهمیت بوده و می توانید زیباترین و شیک ترین پارتیشن اداری ام دی اف را برای شما  طراحی و خلق کند. همچنین رعایت کردن تمام نکات ایمنی از دیگر نکات مهم در نصب پارتیشن اداری می باشد.

ابزار مورد نیاز جهت نصب پارتیشن ها :

دلر برقی، دلر شارژی و دلر هملتی می باشد، عمود بر، دستگاه پمپ باد و دستگاه تیلو پانچ اسمایپ به همراه جعبه ابزار کامل و متعلقات لازم دستگاه ها.
ابتدا باید پنل ها، قید ها و تبرک ها را از هم جدا کنیم و شروع به ساخت کنیم. قید های ۱۰ سانتی که برای ساخته شدن لت ها برش خورده است را به همراه تیرک های بلند PVC جدا کرده و آنها را با دستگاه اسکایپ و دلر شارژی  و پیچ به هم متصل می کنیم و پس از آن تیرک های بلند که دارای PVC می باشند به لت ها از کناره ها پیچ کرده و آن ها را به هم متصل می کنیم تا اسکلت کل شکل بگیرد. بعد از آن شروع به نصب کردن درب نموده تا درصورت لازم به علت جا به جا کردن رامت لت ها درب به آسانی در  جای خود قرار گیرد و آن را بتوان تنظیم نمود. پس از آن می توان شروع به بستن پنل نمود البته از قسمت پایین، تا در صورت نیاز شیب زمین را توسط پارتیشن بگیریم.

بعد از بستن پنل ها از قسمت پایین شروع به بستن قاب شیشه ها می کنیم که قاب شیشه ها حتما باید با شیشه ای که بر روی قاب بسته شده روی کار نصب شود و پس از بستن قاب ها میتوان پنل قسمت بالای قاب را روی شیشه ها در نظر گرفت و با پیچ اسکایپ یا میتوان از داخل به صورت گونیا پیچ کرد. بعد از اینکه نمای بیرونی کار را نصب کردیم می توانیم لت های پارتیشن را به زمین پیچ کرد و آنها را محکم ببندیم تا در صورت نیاز در زمان باز و بست درب لت ها، پارتیشن هیچ تکانی نخورد، بعد از بسته شدن نمای بیرونی کار می توانیم نمای پشت کار را به همان شکل بسته شدن نمای بیرونی دوباره تکرار کنیم.
پارتیشن های دوجداره به دلیل داشتن قطر ۱۳ سانتی توانایی ایستادگی بالایی را داراست به همین دلیل می توان این نوع پارتیشن را با دیوار های آجری، بتونی و گچی مقایسه کرد و به دلیل داشتن روکش های PVC طرح دار بر روی MDF ها، این پارتیشن قطعا ظاهر شکیل تری نسبت به دیگر دیوار ها دارد و جالب این است که به خاطر وجود پنجره و MDF ها، پارتیشن را میتوان به صورت تمام ام دی اف و یا تمام شیشه کرد، البته تمام این موارد بستگی به نوع استفاده و کاربرد آن در محیط اداره، دفتر و یا حتی منزل افراد دارد.

انجام کلیه خدمات جابجایی پارتیشن و نصب و راه اندازی انواع پارتیشن و دکوراسیون اداری در تهران
جابجایی و نصب سریع | بهترین قیمت | تضمین کیفیت
021-66134511