پارتیشن

پارتیشن چیست؟

پارتیشن (partition) به معنی جداسازی و قسمت‌ بندیست. در دهه‌های گذشته این پارتیشنها که معمولا از چوب ساخته می‌شدند به صورت مجموعه‌ای بلند تا سقف امتداد می‌یافتند و در نهایت، طبقات آن، فضایی برای قرار دادن اشیاء تزئینی که از دو طرف قابل رویت بودند به‌شمار می‌رفت. این پارتیشنها بیشتر در میان دو فضای پذیرایی و نشیمن تعبیه می شدند.

برای ایجاد پارتیشن در فضا، پلان فضای مذکور را ترسیم کنید، مقیاس را در اندازه و محل قرارگیری مدنظر قرار دهید؛ پس از بررسی سیرکولاسیون (محدوده تردد و رفت و آمد) در پلان و تطبیق اندازه با متراژ فضا و تصمیماتی درباره رنگ و فرم آن، می‌توانید پارتیشن‌ را در فضا اجرا کنید.

پارتیشن بندی چیست؟

زمانی که شما فضای اطراف خودتان را به‌صورت کاذب به چندین بخش مختلف تقسیم می‌کنید، در واقع پارتیشن‌بندی را انجام داده‌اید. پارتیشن‌ باعث می‌شود که شما بهترین استفاده از فضا را برده و بتوانید حس مالکیت را در فضای خانه یا اداره ایجاد کنید و بر اساس آن فعالیت‌های افراد را در خانه یا محیط اداری خود تفکیک کنید. یک نکته مهم دیگر این است که تغییر دکوراسیون معمولاً گران‌تر از پارتیشن خواهد شد لذا یکی از مزایای آن این است که شما می‌توانید بدون تغییر در دکوراسیون کلی فضای اطرافتان و البته با صرف هزینه کمتر نسبت به دکوراسیون منزل خود، فضایی جدیدتر را برای خود ایجاد نمایید.

انواع پارتیشنها

پارتیشن چوبی: از این نوع در فضاهایی استفاده میشود که به هیچ عنوان رطوبت نداشته باشد و میزان نور محیط مناسب باشد در غیر اینصورت به مرور زمان چوب ها دچار پوسیدگی میشوند. از پارتیشنهای چوبی در فضاهایی مانند سالن پذیرایی، سالن نشیمن اتاق خواب و یا حتی فضای اداری کانتر کارمندان استفاده میشود.

پارتیشن شیشه ای: این نوع محدودیت بکارگیری ندارد و با هر گونه فضایی سازار است. در صورتیکه در بکار بردن آن از استیل نیز استفاده شود حالتی اداری به خود میگیرد. این نوع به دلیل زیبایی که دارد نسبت به سایر پارتیشنها از محبوبیت بیشتری برخوردار است. یکی از مزایایی که پارتیشن شیشه ای دارد انتشار نور است. در صورتیکه در فضا با محدودیت نور روبرو هستید میتوانید این نوع را برای محیط خود انتخاب نمایید.

یکی از معایب پارتیشنهای شیشه ای عدم رعایت حریم شخصی افراد است به گونه ای که داخل محیط از بیرون قابل رویت است که میتوان این مورد را با انتخاب شیشه های مات بر طرف نمود. علاوه بر این انتشار صدا در بکار بردن پارتیشنهای شیشه ای است که این موضوع نیز با انتخاب شیشه های دو جداره قابل برطرف شدن است.

از مزایای این نوع میتوان به موارد ی چون: قابلیت جابجایی آسان، انعطاف پذیری بالا برای انتخاب برای انواع محیط ها، هزینه نسبتا پایین آن نسبت به سایر پارتیشنها، صرفه جویی در مصرف برق به دلیل انتقال نور، اشاره نمود.

پارتیشن MDF: نوعی از پارتیشن چوبی است لذا باید به رطوبت محیط دقت شود. این پارتیشن جزو پر مصرف ترین انواع پارتیشن ها در بین سایر موارد است. در صورتیکه علاقه به چب دارید این نوع را انتخاب نمایید.

مزایای پارتیشن ام دی اف عبارتند از: مقاومت و استحکام بالا ، امکان استفاده در محیط های پر سر و صدا به دلیل عایق صوتی بودن قابلیت تغییر ساختار، مقرون به صرفه بودن، سرعت در تولید و نصب و وزن مناسب پارتیشن، … میتوان اشاره نمود.

در پارتیشن اداری دو نوع پارتیشن بندی وجود دارد که عبارتند از پارتیشن بندی تک جداره و پارتیشن بندی دو جداره. تفاوتی که این دو نوع پارتیشن بندی دارند از لحاظ زیبایی و هزینه نهایی آن است و از لحاظ کیفی و مقاوت تفاوت محسوسی ندارند. پارتیشن بندی اداری تک جداره همانطور که از نام آن نیز پیداست ،این نوع از پارتیشن ها از قاب های یک تکه تشکیل شده است. تنوع این نوع از پارتیشن نسبت به نوع دو جداره آن کتر بوده و وزن کتری را دارا میباشد. علاوه بر آن هزینه مقرون به صرفه تری به دلیل کمتر به کار بردن مواد اولیه دارد. اما برای استحکام آن ستون هایی در بین جداره قرا میگیرد تا علاوه بر اینکه محکم بودن آن را تضمین نماید، قرار گیری آن بر روی زمین را نیز سهولت بخشد.

مواد تشکیل دهنده این نوع از پارتیشن از جنس ام دی اف و یا شیشه بوده که با توجه به محیط و نوع کاربری آن طراحی میشود. در صورتیکه شیشه برای آن انتخاب شود باید ضخامت آن ۶ میلیمتر باشد. یکی از معایب این نوع از پارتیشن عدم عایق بودن صدا و حرارت است.

پارتیشن بندی اداری دو جداره

علیرغم قیمت بالایی که نسبت به نوع تک جداره دارد ،به دلیل تنوع طرح و طراحی زیبا طرفداران بیشتری را به خود اختصاص داده است. در این نوع از پارتیشن به دلیل اینکه از دو جداره تشکیل شده و از استحکام و مقاومت بالایی برخردار است، دیگر نیازی به بکار بردن ستون در بین جداره ها نیست و به راحتی بر روی زمین قرار میگیرند. در صورتیکه از شیشه برای اساس کار استفاده شود، در بین دو جداره کرکره و یا رده استفاده میگردد. علاوه بر این سیم ها و کابل ها در فضای بین دو جداره جمع و ساماندهی میشوند. همچنین این نوع از پارتیشن در فضاهایی که سر و صدا زیاد است کاربرد زیادی دارد زیرا عایق صوتی محسوب میشوند.

کاربردی ترین پارتیشن ها

پارتیشنها در انواع مختلفی مانند اداری شیشه ای، ام دی اف، با شیشه سکوریت، MDF، بلوک شیشه ای، متحرک، شیشه و استیل، ریلی و… تولید و به بازار عرضه شده اند اما پر کاربردترین آنها شامل موارد زیر است:

پارتیشن متحرک

پارتیشن شیشه ای

پارتیشن دوجداره ام دی اف

انجام کلیه خدمات جابجایی پارتیشن و نصب و راه اندازی انواع پارتیشن و دکوراسیون اداری

در تهران

جابجایی و نصب سریع | بهترین قیمت | تضمین کیفیت 66134511 – 021